El grup de joves Woalpins neix de la motivació d’un grapat d’ex-monitors del curs d’excursionisme de l’entitat que volem continuar fent muntanya sense perdre el vincle amb el CET.

Amb l’objectiu de gaudir de les diferents activitats a la muntanya i de la companyia, proposem sortides mensuals a diferents zones on es puguin practicar tot tipus d’esports de muntanya: senderisme, escalada, trail running, alta muntanya, esquí, crestes,...

Els vocals cercaran per a cada sortida el lloc on poder pernoctar i fer caliu tots junts, però serà cada membre qui, en funció de les seves motivacions, l' experiència i sota la seva responsabilitat, podrà fer propostes i/o unir-se amb d’altres, sempre que l’activitat ho permeti. Woalpins no pretén en cap cas complir amb un objectiu de formació en activitats de muntanya, sinó reunir persones amb experiència prèvia.

La logística de les sortides s’organitzarà en una reunió abans de cada sortida, que tindrà lloc els dimecres anteriors al vespre, al local del CET. Tot i això, sempre estem en contacte a través del grup de WhatsApp, on sovint hi ha propostes d'activitats diverses obertes a tothom qui vulgui.

Si esteu interessats en unir-vos-hi o voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través d’Instagram: @woalpins.cet. I aneu esmolant els piolets!

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies