Presentació de la Vallès Drac Race 2023

El Centre Excursionista de Terrassa serà un altre cop l’entitat organitzadora de la cursa de muntanya Vallès Drac Race, amb el suport institucional de l'Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

Els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general, general, en la qual comptarem amb la presència del regidor d'esports, Miguel Ángel Moreno Félix, el president del CE Terrassa, Xavi Busom, alguns dels tècnics de turisme i projecció de la ciutat i l'organització de la Vallès Drac Race.

Durant aquesta presentació es faran públiques les novetats i els objectius de la IX edició de la Vallès Drac Race i es realitzarà un sorteig de material tècnic entre el públic assistent.
Tota l’activitat d’aquesta cursa es concentrarà els dies 25 i 26 de febrer de 2023, amb 4 proves de trail que se celebraran de forma simultània i diverses proves infantils. Durant la presentació se’n faran públics tots els detalls

 

Diferents proves

La prova reina serà Vallès Drac Trail, que desafia els corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb un recorregut de 48 km i 2.200 m de desnivell positiu.

Half Drac Trail, amb una distància de 24 km i 1.100 m de desnivell, enllaçarà Mura i Terrassa. La cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 m de desnivell positiu, i la de 5 km tindran un recorregut molt interessant per a qui vulgui iniciar-se en les curses de muntanya.

Diferents proves

Activitats relacionades

Actualitat

9/07/2024

Nou conveni per a la publicació del fons de llibres de registre d'escalada del Parc Natural

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies