Escola de Muntanya

La creació de l’escola de muntanya respon a una necessitat: dotar les persones aficionades als esports de muntanya dels coneixements necessaris per practicar-los amb seguretat i autonomia.

Veure cursos
Escola de Muntanya

Coneixement i Seguretat

Fred, neu, pluja o vent. Roca, bosc, rius i salts d'aigua. Carenes, penyassegats, agulles i cingleres... La llista de les situacions perilloses que ens podem trobar a la muntanya és llarga i, en canvi, tots els esports de muntanya es poden practicar amb seguretat. Només cal conèixer el medi en el que ens movem, preveure les situacions perilloses i saber com actuar per evitar-les. La prudència, per si sola, no ens ajudarà a la muntanya, on les condicions canvien de pressa i, sovint sense avisar. Cal conèixer i reconèixer les diverses situacions amb les que ens podem trobar i tenir els materials i dominar les tècniques adequades.

És amb aquesta vocació que neix l'Escola de Muntanya del Centre Excursionista de Terrassa (EMCET): la de dotar els esportistes dels coneixements necessaris i assegurar-los el domini de les tècniques adequades per saber com actuar en cada cas. A l'EMCET proposem tastets i cursos de les diverses modalitats de l'alpinisme. Els Tastets estan pensats per donar a conèixer modalitats que els assistents no havien tingut l'ocasió de provar anterioment, per ajudar-los a conèixer l'activitat i a saber si volen aprofundir-hi més en els Cursos, que és on es transmetrà el coneixement, es coneixeran els material i s'aprendran les tècniques necessàries per practicar cada modalitat amb total seguretat.

Cursos del Centre Excursionista de Terrassa

Curs d’excursionisme per a adults

Curs per aprendre a practicar tots els esports de muntanya amb seguretat.

Cursos FEEC

Cursos patrocinats per la FEEC de diverses modalitats d’esports de muntanya.

Curs d’orientació GPS

Curs per aprendre diverses tècniques d’orientació i GPS.

Cursos d’esquí

Diversos cursos al llarg de la temporada orientats a tots els nivells i edats.

Curs d’espeleologia

Cursos a diversos nivells per poder practicar l’espeleologia amb seguretat.

Curs de barrancs

Curs per poder practicar aquest esport de muntanya amb seguretat.

Curs de fotografia

Curs d’iniciació a la fotografia de la natura.

Altres cursos

Cursos de diferents temàtiques.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies