Introducció

Excursionisme i fotografia han estat des de sempre profundament lligats. La gran majoria d'excursioniste i alpinistes han incorporat una càmera fotogràfica al seu material de muntanya i és gràcies a aquest costum, gairebé diríem necessitat, que avui dia tenim un registre històric impressionant de les fites aconseguides per l'excursionisme i l'alpinisme.

La secció de fotografia del Centre Excursionista de Terrassa no fou la primera en crear-se, però de les que tenim ara, és la més antiga. Va quedar constituïda el 31 d’agost del 1911, previ acord de la Junta Directiva i a partir del suggeriment formulat per diversos socis de l’entitat. I des d'aleshores ha recollit els testimonis gràfics d'ascenscions, escalades, viatges, observacions de la natura i un llarg etcètera.

Actualment, la secció de fotografia organitza el Concurs Anual de Fotografia del Centre, sortides per fotografiar la natura i els paisatges de muntanya i trobades en les quals es comparteixen coneixements de fotografia i experiències viscudes al voltant de la fotografia. També es fan projeccions comentades.

Aquestes trobades són a l'espai de la secció de fotografia, cada dilluns a partir de les 19.30 h

 

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies