Campament Social d'Alta Munyanya

Activitats de la vocalia

El Campament Social del Centre Excursionista de Terrassa t’ofereix la possibilitat de gaudir de les teves vacances, amb família o individualment, a l'alta muntanya. Podràs conèixer i explorar les zones muntanyoses més atractives del nostre entorn durant la primera quinzena d’agost.

Amb un total de 75 edicions hem gaudit de la convivència en zones del Pirineu català i francès, Picos de Europa, Còrsega, Eslovènia i diferents zones dels Alps francesos, italians i austríacs.

Al campament ens establim a un càmping en plena natura, voltats de cims i boscos. Acompanyat/da d'altres campistes o amb la família, pots escollir fer una activitat a la natura, visitar punts d'interès de la zona o quedar-te al càmping de relax.

Portem intendència i un equip de cuina que ens prepara tots els àpats, equilibrats i deliciosos! El moment de muntar i desmuntar la cuina i el d'esperar l'entrega del menjar és ideal per socialitzar i compartir experiències amb la resta de campistes.

Anima't a participar-hi!

Gaudireu tan petits com grans!

Històric

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies