Llicències Federatives

Tramita la inscripció

FEEC 2024

FEEC 2024Atenció

Us recordem que no és necessari que tingueu la targeta federativa físicament i que podeu utilitzar el carnet virtual a l’app de la FEEC que, acompanyada del carnet d’identitat, és perfectament vàlida per fer qualsevol gestió. Podeu descarregar l’app en els següents botons:

Android

IOS

En cas que necessiteu la targeta física de la llicència federativa, heu de saber que cal esperar 48 hores després de fer la tramitació, tant si la feu en línia com si aneu personalment a Secretaria.

Per obtenir la llicència federativa cal que sigueu socis de l’entitat. Us podeu fer socis en el següent botó. Tingueu en compte que per obtenir la condició d’associat cal validar les dades que ens proporcioneu i que aquest tràmit triga unes 24 h. Per tant, us haureu de fer socis, esperar les 24 hores, i fer la llicència federativa.

En cas que la necessiteu de forma urgent, feu-vos socis i poseu-vos en contacte amb Secretaria, de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 h al telèfon 93 788 30 30 per a una validació immediata de les dades.

Ves al formulari de tramitació

Si encara no ets soci, Fes-te soci del CET

Podeu descarregar els documents següents:

Taula de preus i cobertures 2024

Taula de preus i cobertures 2024

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat, estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances. Perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats. La llicència també comporta altres avantatges: descomptes a refugis, estacions d’esquí i a botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Volem fer una crida a tots els qui encara no sou socis del Centre, però que veniu sovint a les nostres activitats, que us associeu a la nostra entitat per tenir accés a la targeta federativa. Igualment, aquesta crida va dirigida a tots els socis que encara no teniu aquesta llicència ni l’assegurança que hi va associada.

Per tot això:

  • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista de Terrassa, organitzem a la natura.
  • El Centre Excursionista de Terrassa, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis.
  • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la que s’ajusti més a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.
  • Descomptes familiars i muntanya PLUS: Si estiu interessats en la possibilitat d’aconseguir petits descomptes familiars o la modalitat muntanya PLUS, que ofereix més cobertures però a un cost més elevat haureu de demanar preus i fer el tràmit directament a Secretaria.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies