El Club

El C.E.T. té més de vuitanta anys de vida, el nostre objectiu sempre ha estat la promoció dels esports d’hivern, acompanyant a tots aquells que ho desitgen en l’aprenentatge de l’esquí Alpí. Tots aquests anys ens han permès aprendre i adaptar-nos als nous canvis i aprofitant les oportunitats que ens brinda el present, ens complau oferir a tothom el Club Esquí Terrassa, el CET 2.0, un club amb un aspecte modern i actualitzat amb la mateixa filosofia i implicació que hem demostrat durant els nostres anys d’història.

Equip Tècnic

Tenim el millor equip tècnic, aquesta és la gran virtut que ens ha permès perdurar durant gairebé 8 dècades a la cúspide de l’Esquí Alpí en l’àmbit nacional.

Actualment som l’únic club que presenta un projecte de llarg desenvolupament d’ençà que un nen/a entra el club fins que deixa el club, el treball i els objectius de totes les seves etapes formatives segons la seva edat biològica. Aquest últim aspecte és vital per entendre el nivell de maduració física i donar a cada nen/a aquells estímuls que són més adequats per a ell/a.

La prioritat del club és la base, treballar de forma individualitzada en les edats més petites per tal que cada nen/a tingui l’atenció necessària per potenciar el seu desenvolupament i les seves habilitats. Assentar unes òptimes bases tècniques per tal de facilitar l’aprenentatge en les etapes de formació posteriors. Aquests són, els programes t’oferim, en les mans dels millors monitors, entrenadors i els millors professionals

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies