Des del Grup d’Ornitologia de la Secció de Ciències Naturals del Centre Excursionista de Terrassa us proposem acostar-vos a la natura a partir de la observació dels ocells. És aquesta una activitat que ens permet entrar en contacte amb aquella fauna més fàcil de veure i que es troba present en abundància i varietat en tots els hàbitats del nostre país.

A partir de les sortides que organitzem periòdicament (matinals, d’un dia, de cap de setmana…) tenim l’oportunitat de passejar-nos pels més variats espais naturals (muntanyes, aiguamolls, planes, boscos…) a la recerca d’aquests éssers extraordinaris.

Cursos, xerrades i exposicions són algunes de les accions que organitzem per difondre les nostres activitats sobre l’apassionant món dels ocells. Finalment, amb el cicle de Sortides pels entorns volem donar a conèixer l’avifauna de la nostra ciutat alhora que recollim de manera sistemàtica les observacions que efectuem per tal de veure com aquesta respon als canvis a que està sotmès un territori tan fràgil com el que ens envolta.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies