Una aventura per les muntanyes submarines

El 18 d'abril del 2021, Héctor Salvador es convertia en el primer espanyol a baixar al punt més profund dels oceans del nostre planeta: la Fossa de les Marianes. El batiscaf que pilotava va ser construït per Triton Submarines amb una forta contribució de la indústria catalana per assolir per primera vegada a la història el punt més profund de cadascun dels cinc oceans, en una expedició batejada com “The 5 Deeps”.

L'esdeveniment començarà amb la projecció d'un dels episodis de la sèrie “Expedició Oceà Profund”, en què es relata el primer descens al punt més profund de l'Oceà Índic dins de l'expedició “The 5 Deeps”.

Després de la projecció, Héctor Salvador parlarà sobre la història de l'exploració tripulada d'aquesta darrera frontera, repassant el repte que va suposar el disseny i la construcció del batiscaf, i relatant l'experiència del descens a 10.700 metres de profunditat.

Inscripció

Tot i que no es necessari estar inscrit per participar en aquesta projecció, us demanem de fer-ho per tenir informació aproximada de l'aforament i la participació.

Moltes gràcies per ajudar-nos!

Activitats relacionades

Actualitat

9/07/2024

Nou conveni per a la publicació del fons de llibres de registre d'escalada del Parc Natural

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies