Ulldeter, refugi i entorns

L’Estació de Vallter 2000 es troba en un cercle d’origen glaciar (cercle de Morens-Ulldeter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases. L'estació està situada al bell mig de cims que sobrepassen els 2800 m d’altitud i amb la base a més de 2000.

Setcases és una de les portes d’entrada al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, visita obligada des de fa anys per als amants de la muntanya i la natura i marc excepcional per a la pràctica de tota classe d’activitats: a l’hivern, amb l’estació de muntanya de Vallter 2000 i, a l’estiu, per gaudir del paisatge i de la flora i la fauna de l’entorn, o practicar el senderisme.

Aquesta àrea és el recer d’una àmplia varietat de fauna i flora, amb un paisatge típic muntanyenc. La vall de Camprodon es presenta com un dels racons més emblemàtics on gaudir de la muntanya, la natura i l’aire pur.

Ruta prevista

Vallter 2000 - camí cap al refugi d'Ulldeter i visita a l’entorn, sota l’atenta mirada dels pics de Bastiments, Gra de Fajol i pic de la Dona.

Detalls de la sortida

  • Lloc trobada: LaFact Centre Cultural (Terrassa)
  • Hora de trobada: 6.30 h
  • Desplaçament: amb cotxes particulars. Important: en el moment de fer la inscripció haureu de confirmar si portareu el cotxe o no.
  • Places limitades: 25
  • Inscripcions: al formulari adjunt i/o a Secretaria (horari de 18 a 20:30h)
  • Període d’inscripcions: la inscripció es tancarà el proper 7 de juliol
  • L’organització es reserva el dret de tancar la inscripció abans de la data prevista en el cas d’exhaurir-se les places dels cotxes disponibles.
  • Cal tenir la llicència federativa per participar en l’activitat, o contractar l’assegurança temporal.
  • Cal portar: esmorzar i dinar de motxilla, beguda, roba adequada i calçat per a la pràctica d’activitats de muntanya, protecció per la pluja, el vent, i el sol, ulleres de sol, gorra o barret, pals per caminar (opcional).
  • Informació: Manel Dinarés / Manel Vives (606 974 926)  /  Maica Torras (619 530 106)

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies