Projecte orenetes 2023

Projecte de ciència ciutadana.

Cada vegada farem més projectes com aquest en els quals l’interès principal rau en la participació de la ciutadania. Perquè és d’aquesta manera que tots ens sentim implicats en la implementació dels resultats de la investigació i ens ajuda a tots a comprendre la importància de la conservació de la natura i del medi ambient.

En aquest setzè any, la comptabilització de nius d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum), espècie protegida, ens ajudarà a comprendre la situació actual d’aquesta espècia a nivell de tot Catalunya. Es fa un mostreig dels diferents barris de Terrassa entre el 1r de maig i el 31 de juliol. En aquest període les orenetes ocupen els seus nius per a reproduir-se o fer segones (o en algunes ocasions terceres) postes.

Per a fer el mostreig necessitem voluntaris per a omplir les fitxes de situació, nius ocupats, niu trencats, etc. Es farà una sessió de formació per a tots els voluntaris.

Contacte

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies