ELS ORÍGENS

L’octubre del 1957, el bon amic i sempre recordat Mateu Fusalba i Bosch, amb la seva proverbial modèstia, encetava de manera oficial, aquestes amicals sortides. Els seus inicis, encara que de caràcter més íntim, venien però de més lluny. Quan l’amic ens deixà ( 22-06-1991) un grup d’assistents habituals a aitals trobades, ens proposàrem preservar la iniciativa.

LA CONTINUÏTAT

El grup s’ha anat enriquint amb la incorporació de nous elements, d’entre els quals cal destacar alguns exemples de gent avui ja integrada a la família excursionista, a traves del fil conductor de les Travessades Familiars i per repercussió han passat ha fer creixa les files del C.E.T.

Travessades Familiars: És el col·lectiu on s’hi apleguen els socis del Centre Excursionista de Terrassa, les circumstàncies personals dels quals, encaixa amb el tipus d’excursions que es planifiquen en els cicles anuals que es comprenen entre els mesos de setembre a juny, amb un total de 10 excursions.

Aquest grup autogestiona les seves activitats, tan pel que fa a la seva preparació i organització com pel que fa a la realització dels projectes endegats. La filosofia que segueix el grup es mou dins els paràmetres de l’excursionisme tradicional, aquell que genera, entre altres virtuts, la dels valors humans i l’esperit de llibertat absoluta. El nostre cercle d’amistat és obert a tothom.

Aquestes sortides contemplen dues modalitats: la de caminadors, que fan un recorregut per la muntanya, i la de culturals, que fan visites de caire cultural per la rodalia de la zona on es fa el recorregut de muntanya.

Perseverem ...El nostre camp de joc o sia tota la gama variadíssima de paisatges i sistemes orogràfics del nostre país, ens espera. El nostre cercle d’amistat fraternal és obert a tothom.

Podeu consultar el blog de la secció aquí

Calendari

 Temporada 2024

  • 21 de gener: Mirador de les Gavarres (Sant Martí Vell, Gironès). 10,5 km
  • 18 de febrer: Barranc de les Nines (Mont-Roig del Camp, Baix Camp). 8 km
  • 17 de març: Colera - Llançà (Colera, Alt Empordà). 10 km
  • 21 de abril: Ruta de les mentides de Pinell (Pinell, Solsonès). 12,5 km
  • 12 de maig: Turó de la Guàrdia (Espinelves, Osona). 10 km
  • 5-6 de juny: Cloenda: Aransa - Vall d'Eina (Cerdanya / Alta Cerdanya). 8,5 i 6 km

Històric

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies