Introducció

La secció d’excursionisme agrupa els diferents col·lectius del CET que centren la seva activitat en les sortides basades en caminades per la muntanya. Hi ha diferents grups amb excursions més llargues i més curtes, de més dificultat o de menys.

Senders: rutes mensuals d’uns 20 quilòmetres que segueixen etapes d’un Sender de Gran Recorregut.

Travessades familiars: excursions suaus per diferents indrets de Catalunya. Els caminadors poden anar acompanyats de no caminadors, que podran fer una visita cultural al poble on, acabada la ruta dels caminadors, es farà un dinar amb tothom.

Horitzons: sortides d’uns 15 quilòmetres a zones de Catalunya. Especial interés en anar a buscar paisatges bonics.

Passejades pel parc: excursions matinals entre setmana, normalment dimecres, pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Marxa nòrdica: cursets i sortides per a practicar aquest esport que està considerat una de les activitats físiques més completes. Les sortides es realitzen a Terrassa i voltants i un com al mes a indrets més llunyans.

GPS: cursos i trobades per compartir coneixement i experiències amb aparells GPS.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies