El Nordic Walking, o marxa nòrdica, consisteix en caminar de manera natural amb la incorporació de l’ús d’uns bastons especialment dissenyats per dur a terme aquesta activitat física, en la qual també es pot córrer, saltar, i fer diferents exercicis amb els bastons. Ens ofereix una manera senzilla, natural i molt eficaç, de millorar la pròpia condició física i de tonificar la musculatura independentment de l'edat, el sexe i la preparació física.

A més és divertit, relaxant i assequible econòmicament. Si s'utilitza correctament la tècnica, la marxa nòrdica treballa sobre la major part de la musculatura corporal, sense carregar de manera excessiva les articulacions, amb tots els beneficis que representa per completar un bon entrenament.

Es poden distingir tres nivells de marxa nòrdica: el nivell salut, el nivell fitness, i el nivell esportiu. Cada persona troba el seu nivell de pràctica i els seus exercicis d'acord amb la seva pròpia condició física i interessos: De la caminada terapèutica o un bon entrenament aeròbic, fins als exercicis específics per als atletes.

Històric

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies