EnCETem aventures

Activitats de la vocalia

EnCETem Aventures és un curs d’iniciació a l’excursionisme i descoberta del medi natural que es duu a terme durant els mesos d’octubre a juny, dirigit a nens i nenes entre els 8 i els 12 anys i amb inquietuds per participar d’aquestes experiències.

 

Objectiu

L’objectiu principal d’enCETem és que quan finalitzin el curs els participants hagin adquirit els coneixements i les habilitats suficients per organitzar una sortida al medi natural i puguin desenvolupar-la d’una manera segura i autònoma. A més, es realitzaran diversos esports de natura a un nivell bàsic, una experiència que permetrà als participants decidir si els agradaria poder-los practicar en el futur. Encara que no és un prerequisit per fer aquest curs, es recomana que els participants estiguin familiaritzats amb l’excursionisme o bé hagin participat amb l’EnCETem Aventures o a les colònies d’estiu del CET.

A principi de curs, es facilitarà la programació de les activitats previstes, però cal tenir present que les activitats al medi natural estan completament condicionades per la meteorologia i, per tant, aquest programa inicial podrà patir modificacions per part dels monitors a causa d’inclemències meteorològiques o altres incidències. Abans de cada sortida, es proporcionaran els seus detalls i un llistat de material que caldrà dur aquell dia. En les sortides amb una major dificultat tècnica, també es comptarà amb el suport de monitors/es externs especialitzats per a poder realitzar-les amb total segurat. Abans d’algunes sortides de dos dies, es farà una reunió prèvia per als pares, mares i tutors en la qual es farà una presentació i es resoldran tots els dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies