Conexermon és una vocalia dedicada als més menuts de la casa: nens i nenes de 5 a 9 anys, acompanyats per un o més adults que se’n facin responsables.

L’objectiu d’aquestes sortides és fer conèixer als infants l’entorn natural tot gaudint de la natura i de la companyia d’altres infants com ells. Que comencin a descobrir i estimar els valors que ens aporta la muntanya: l’esforç, la voluntat, la companyonia i el respecte cap als altres i cap al món que ens envolta.

Farem sortides amb raquetes de neu, amb bicicleta, amb caiac, caminant, escalant… tot s’hi val a l’hora de descobrir i experimentar. I, com que la natura no s’acaba damunt la terra, també ens endinsarem dins de coves i avencs. Les sortides són d’un dia, un cop al mes, dissabte o diumenge.

Històric

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies