Presentació

Aquesta vocalia neix amb la intenció de sensibilitzar la població a través de la participació en activitats de muntanyisme inclusiu, en el qual participen persones amb diversitat funcional i altres que fan de guia.

S'utilitza la tècnica de la barra direccional. És un bastó d'uns 3 metres on es col·loquen tres persones en fila subjectant-la pel mateix costat. Els guies van col·locats als extrems de la barra i al mig l'ocupa la persona que pot ser cega o tenir resta de visió. L'objectiu és que el guia vagi marcant el camí que cal seguir, mentre que la persona que ocupa l'últim lloc dona estabilitat al conjunt, per tal que la persona cega pugui adaptar-se a les irregularitats del terreny amb una certa garantia d'èxit.

Es tracta d'experiències molt interessanta que donen l'oportunitat a diferents col·lectius de gaudir de la muntanya.

Atenció! Per motius de seguretat no es permet la presència de gossos o d'altres animals de companyia en les nostres activitats, excepte el gos pigall.

 

Pautes de comunicació amb persones amb discapacitat visual

Pautes de comunicació amb persones amb discapacitat visual aquí

 

 

Vocalia conjunta amb Centre Excursionista Rellinars

Xarxes socials

Canal de Youtube

Instagram

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies