Presentació

El programa de sortides en bicicleta BiciCET - Bici de Temporada del Centre Excursionista de Terrassa, vol donar a conèixer diferents indrets de la nostra geografia a cop de pedal, en una època de l'any especialment bonica per ser visitats. Les sortides són aptes per a tots els públics amb un mínim de preparació. Si t’agrada anar amb bici, on el què importa és el grup i més per on passes que no pas a la velocitat en la que hi passes i ,perquè no, també un bon esmorzar, aquesta proposta t’interessa.

Si et convenç, has de tenir en compte que:

  • No fem reunions preparatòries. Els interessats s’inscriuen a la sortida directament a la web.
  • Per qüestions de logística es limita l’aforament a 20 persones + organitzadors.
  • Les rutes proposades són d’una mitjana de 40 km i 400 metres de desnivell. De dificultat mitjana. És a dir, rutes dissenyades preferentment per bicicletes no elèctriques. Tot i que tothom hi és benvingut, sempre que es respecti el ritme de la sortida.
  • Per a cada sortida es crea un grup de WhatsApp amb les persones inscrites, des d’on es donen les informacions necessàries per a cada sortida.
  • El lloc de trobada és a l’inici del recorregut, a l’hora i al punt indicat pels organitzadors, que s’envia a traves del grup de WhatsApp.
  • És obligatori estar federat/da. Ja sigui mitjançant la tarja federativa o una assegurança temporal que cal contractar en fer la inscripció.
  • Caldrà venir a cada sortida amb la bicicleta revisada de casa, amb un kit de reparació autosuficient, casc i aigua.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies