1r busseig inclusiu: junts sumem capacitats

Continuant amb les sinergies entre el Centre Excursionista de Terrassa i el Club del Mar CRIS Terrassa, tenim la inquietud de promoure un tastet de  busseig amb persones que tenen capacitats diverses i aquest cop més concretament amb persones amb baixa o nul·la visió, així com baixa audició.

Comptem amb el suport de la FECDAS que ja disposa del departament de busseig inclusiu i convidem als socis i amics a participar en aquesta trobada. Desitgem que sigui un dia festiu i col·laboratiu a la zona de bany del fòrum de Barcelona.

Proposem una matinal de dissabte i no necessàriament us heu de submergir! Podeu apuntar-vos com a voluntaris i gaudir de l’experiència d’una activitat del Club del Mar amb colaboració amb la FECDAS.

Les instal·lacions que podem fer servir estan condicionades per l’accés fàcil i segur, on els instructors especialitzats en busseig inclusiu de la FECDAS faran gaudir de la sensació d’ingravidesa que coneixen perfectament els que practiquen el submarinisme. La característica especial d'aquest col·lectiu és que te la gran capacitat de fer servir tots els sentits menys el de la vista per gaudir de sensacions que ni nosaltres som capaços de reconèixer.

Inscripció

En aquesta ocasió la inscripció es gestiona des del Club del Mar, per tant, és en el seu web on hi trobareu el formilari corresponent. Podeu accedir-hi a través del següent enllaç: https://www.clubdelmar.cat/activitats/sortides/1r-busseig-inclusiu-club-del-mar-cet

Activitats relacionades

Actualitat

19/02/2024

Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia en l’Esport

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies