Presentació

El Centre Excursionista de Terrassa disposa d’un Servei de Biblioteca i Arxiu amb un extens fons de llibres i publicacions de muntanya, fotografies, hemeroteca i documents històrics de l’entitat, que posa a disposició dels seus socis i sòcies. Aquest servei també està obert per a consulta de qualsevol persona interessada en el fet excursionista i en la història de la ciutat.

El Servei de Biblioteca i Arxiu és obert tots els dimarts en horari de 18.00 a 21.00 h (excepte festius i vigílies de dates assenyalades).

Podeu consultar el fons bibliogràfic del CET, i també de la resta d'entitats que formen part del Catàleg Col·lectiu de Biblioteques Excursionistes de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través del següent enllaç:

https://ccbe.feec.cat/index.php?lvl=index

 També podeu consultar directament en línia, bona part de les publicacions digitalitzades del Centre Excursionista de Terrassa (l'Arxiu, el Butlletí, la revista SIS, etc.) a través del següent enllaç: 

https://ccbe.feec.cat/hemeroteca/?catid=140

 Fora d'horari, podeu adreçar les vostres consultes al Servei a través de l’adreça de correu:

biblioteca.arxiu.cet@gmail.com

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies