Virgili Vera, l'amic fotògraf

Exposició de fotografies d'en Virgili Vera.

En Virgili és fotògraf publicitari i de moda, actualment jubilat, i també col·leccionista de càmeres fotogràfiques. A banda de la seva activitat professional, en Virgili és un artista i ha experimentat diferents tècniques per aconseguir plasmar al paper o a la pantalla aquestes idees que visualitza sempre tan clarament. La seva sensibilitat l'ha portat també cap a la música, una de les seves altres passions.

Excursionista apassionat, sempre ha tingut per companyia en les seves activitats de muntanya alguna de les moltes càmeres fotogràfiques que ha utilitzat. La natura i la muntanya han estat per a ell una font d'inspiració. Està vinculat al centre des de 1956 i sempre ha volgut compartir els seus coneixements de fotografia i d'il·luminació amb els membres de la secció de Fotografia de la qual ha estat un dels membres més actius.

Inauguració

Dilluns, 6 de novembre de 2023, a les 19.30 h a la sala Àngel Casanovas de la nostra seu social.

L'exposició es podrà visitar tots els dies feiners de 18.00 a 21.00 h

Inauguració

Galeria d'imatges

Virgili Vera, l'amic fotògraf

Activitats relacionades

Actualitat

9/07/2024

Nou conveni per a la publicació del fons de llibres de registre d'escalada del Parc Natural

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies