Un cafè amb el candidat a Síndic de Greuges

Saps qui defensa els teus drets a Terrassa?

La figura del Síndic o Síndica de Greuges, o defensor del poble, local és una de les peces fonamentals en una democràcia. Vetlla perquè l'administració pública respecti els drets de la ciutadania treballant en dos àmbits: recollint les queixes de la ciutadania per accions o omissions de l'ajuntament o actua d'ofici suggerint canvis en les actuacions de l'administració local.

Des de fa més de 10 anys, aquest càrrec l'ha ocupat la Isabel Marquès, però el seu període arriba a la fi i cal trobar un substitut. Pau Cónsola és un dels candidats a Síndic i s'ha ofert per passar una tarda a la nostra seu social, responent les preguntes que vosaltres, terrassencs i terrassenques, li vulgueu fer.

Aquesta conversa de bar, distesa i informal començarà a les 19.00 h amb una breu presentació per part del Francesc Muntada.

Una oportunitat única per saber de primera mà quin és el paper del Síndic de Greuges de Terrassa, quines obligacions té envers la ciutadania i quines són les obligacions de l'administració pública envers aquesta figura. I, també, per parlar amb un dels canditats i fer-li perguntes o suggeriments.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies