Racons panoràmics de la muntanya de Montserrat

La meva passió per la fotografia panoràmica de paisatges m’ha portat a mostrar-vos un recull de moments fotogràfics. On miradors, balcons, atalaies i mirandes, combinades amb la morfologia de la roca montserratina, les seves llums encisadores, el celatge i molts més detalls que us explicaré a la presentació, han donat com a resultat una exposició de 180a de racons amagats de la màgica muntanya de Montserrat.

Per aconseguir els resultats que veureu he treballat amb tècniques i materials específics, així com programes d’edició. Sempre tenint en compte de fer una bona programació, tant de la ruta com de la meteorologia, i molta paciència i perseverança.

Però el resultat final, fotografies panoràmiques de gran format, ha estat, per a mi, molt gratificant. Desitjo que per a tots vosaltres també!

Inauguració

És per això que us animo i convido a descobrir-ho el proper dia 3 de juny del 2024 a les 19:30 a la Sala d’exposicions el CET (Centre Excursionista de Terrassa).

Galeria d'imatges

Racons panoràmics de la muntanya de Montserrat

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies