Presentació del projecte «Referents»

Has pensat mai en quan vas fer 18 anys? En quines han estat les persones que t’han acompanyat en la teva emancipació? I en què et van donar suport? Tenir qui ens acompanya al camí cap a la vida adulta és clau! El reconeixement i l’obertura a oportunitats és imprescindible.

A Punt de Referència, des de fa 25 anys, acompanyem a jovent amb pocs referents adults al territori a construir la seva emancipació a través del projecte Referents; on persones com tu fan de mentors i mentores de joves entre 16 i 23 anys que estan afrontant aquest moment. Alhora, viure aquesta experiència de voluntariat aporta aprenentatges i enriquiment personal. També comptes sempre amb el suport i l'acompanyament d’un equip professional.

T’animes a fer de mentor o mentora d’aquest jovent a Terrassa? Vine a conèixer la proposta el dia 26 d’abril a les 19.00 h al Centre Excursionista de Terrassa o escriu-nos a voluntariat@puntdereferencia.org.

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies