Presentació del llibre «Cims de Sant Llorenç del Munt»

Presentació del llibre «Cims de Sant Llorenç del Munt», a càrrec del seu autor, el consoci Albert Masó Garcia. Es tracta del tercer llibre «en solitari» d’aquest muntanyenc i escriptor en el qual es descriuen 25 itineraris excursionistes que tenen com a objectiu l’ascensió de 48 cims de la serra de Sant Llorenç del Munt, la meitat més emblemàtica del massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

El llibre és a tot color i es podrà adquirir en la mateixa presentació.

Sobre l'autor

Albert Masó Garcia (Sabadell, 1976). Enginyer tècnic industrial, muntanyenc i escriptor. Des de ben petit ha ascendit muntanyes arreu de Catalunya i més enllà i, amb el seu germà Òscar Masó, ha format una cordada aperturista reconeguda i consolidada, comptabilitzant entre tots dos l’obertura de més de 400 vies noves i l’ascensió de tots els monòlits de Sant Llorenç del Munt, l’Obac i Sant Salvador de les Espases i més de 600 a Montserrat. 

És autor dels llibres Cims i miradors de Montserrat. Caminades (2018), Cims dels rodals de Montserrat (2019) i coautor dels llibres Escalades a Montserrat, el Cairat i Sant Llorenç del Munt i l’Obac (X Premi Vèrtex, 2011), Sant Llorenç del Munt i l’Obac. 30 excursions amb encant (2014) i Catàleg de roques i agulles monolítiques del massís de Sant Salvador de les Espases (II Premi de Recerca Vila d’Esparreguera, 2018), entre d’altres.

Ha escrit articles en butlletins de centres excursionistes i revistes de muntanya i ha estat guardonat amb diversos premis literaris i de cinema de muntanya.

https://www.escriptors.cat/autors/masoa

https://masogarcia.com

Sobre l'autor

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies