Presentació de la nova vocalia Muntanya Inclusiva

Després de cent dotze anys d’existència de la nostra entitat, aquest darrer any el CET ha realitzat un nou pas d’alta responsabilitat social: la creació de la Vocalia de Muntanya Inclusiva, dins la secció d'Excursionisme, per tal que tothom, sense exclusions, puguem gaudir dels beneficis que ens aporten tot el ventall d’activitats a l’entorn de la natura.

Les persones amb discapacitat visual/auditiva (de moment) i els/les guies d’aquesta vocalia voldríem compartir amb vosaltres el què fem: què hem realitzat aquest curs, com ho realitzem (la formació permanent al voltant de la barra direccional, les prèvies, posant èmfasi en elements perceptius naturals i culturals...), el paper dels i de les guies, els nostres objectius i les complicitats amb tot el sector de la discapacitat en el marc de la FEEC, etc.

Nosaltres n’estem molt il.lusionats/des.

Il.lusiona-t’hi tu també!

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies