Les Sortides dels Divendres

Cada divendres a la tarda ens trobem per caminar pels entorns de Terrassa. El punt de sortida és diferent cada setmana.

Fem arribar la informació sobre el lloc i l’hora de trobada, així com de la durada i la dificultat de la sortida mitjançant un missatge al nostre grup de whatsapp, durant la setmana.

Fitxa tècnica

  1. Per participar a totes les activitats que organitzi el Centre Excursionista de Terrassa caldrà ser-ne soci i estar en possessió de la llicència de la FEEC, tal com marca l’actual legislació vigent a Catalunya.
  2. Caldrà inscriure’s a l’activitat de marxa nòrdica dels divendres, via web.
  3. La marxa nòrdica és una activitat que requereix una preparació tècnica i l’ús d’uns bastons específics, diferents dels de muntanya. Per tant, caldrà acreditar que s’ha fet algun tipus de curset d’iniciació per participar regularment a les nostres sortides.
  4. No s’admetran participants amb bastons que no siguin de marxa nòrdica.
  5. El CET realitza cursets de marxa nòrdica, els quals s’anuncien oportunament al web.
  6. Si algú vol provar l’activitat abans de fer un curset, hi ha l’opció de fer-se soci-provador, com en totes les activitats del centre. Trobareu aquesta possibilitat en inscriure-us-hi.
  7. No s’admeten mascotes

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies