Gènesis I, La Metamorfosis d’una ferida

El futur de l’art no te límits, les formes sempre innovadores, en constant evolució desenvolupen una trajectòria on transportem passat i futur vivint el present.

Som pioners en estratègies creatives, desenvolupant les múltiples formes d'expressió del nostre cervell per donar a conèixer al geni innovador de les nostres idees internes.

Tinc com a punt de sortida l’idealisme abstracte de la inèrcia creativa, faig servir tècniques analistes de realitats possibles dins un marge imaginari bastant adaptat a la similitud de la necessitat humana.

Lògiques semblants han arribat a ser models estructurals únics dins del art, on es defineixen les formes en etapes amb projectes d'interès.

L’expansió del seu contingut, on aprecio i admiro cada significat, detall i relació entre traces i relleus, adapta el seu progrés.
La barreja de les formes ens deixen veure la seva pròpia realitat visual i creativa.

Des de fa 15 anys em dedico al dibuix i la pintura com a hobby
He seleccionat algunes de les meves obres esperant arribar a motivar el públic en el coneixement de noves tècniques i dissenys i motivar la seva creativitat.

Eva Vallabriga

Inauguració

Inauguració dilluns 8 d'abril a les 19.30.

Galeria d'imatges

Gènesis I, La Metamorfosis d’una ferida

Activitats relacionades

Actualitat

9/07/2024

Nou conveni per a la publicació del fons de llibres de registre d'escalada del Parc Natural

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies