Extraescolar Natura i Esport 2022-2023

El Centre Excursionista de Terrassa ofereix aquesta activitat extraescolar amb l’objectiu d’apropar als vostres fills els coneixements del medi natural, el respecte per l’entorn i, també, per oferir una alternativa a l’oci convencional.

L’activitat vol transmetre als participants els valors que són l’essència dels esports de muntanya (esforç, solidaritat, col·laboració, pertinença a un equip, sentit crític, etc) a través d’activitats molt variades relacionades amb la natura.

Des del Centre Excursionista volem fer èmfasi en els tallers i activitats a la natura. Els vostres fills i filles es troben a la infantesa, un moment perfecte per a l’aprenentatge dels hàbits de conducta i el respecte al medi natural d’una manera divertida.

Informació

L’entitat ha programat una gran varietat d’activitats per anar ensenyant diferents temes a mesura que avanci el curs i s’anirà combinant amb jocs d’orientació, escalada al rocòdrom, lleure, activitats esportives de diferents temàtiques, combinades amb tallers sobre el reciclatge, coneixement de la flora i la fauna, manualitats de ciències naturals i activitats estacionals de tardor, hivern, primavera i estiu.

L’extraescolar de natura i esport és la millor proposta per descobrir i ampliar coneixements d’una manera divertida, de la mà dels nostres monitors i monitores, titulades i grans coneixedores del parc natural i de la relació amb el medi que ens envolta.

L’activitat es durà a terme tots els dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 17.00 a 18.30 h al Centre Excursionista de Terrassa. La seu social del CET (carrer de Sant Llorenç, 10) serà el punt de partida, on es faran les entrades i recollides dels infants i on és desenvoluparan els diferents tallers, jocs o escalada al rocòdrom, entre d’altres. També s’utilitzaran espais exteriors per a les activitats que ho requereixin, com els jocs multiesportius, tallers de grans dimensions, orientació i altres activitats de lleure.

S’obre la inscripció a 20 places diàries per a infants entre 6 i 12 anys (nascuts entre els anys 2010 i 2016, ambdós inclosos).

Detalls

 • L’activitat té una durada d’una hora i mitja, de 17.00 a 18.30 h, els dilluns-dimecres i els dimarts-dijous. (excepte conveni amb escoles per recollir els infants a la porta a les 16.30 h. Cal parlar amb l’AMPA)
 • Es podrà escollir la participació d’un dia (qualsevol de dilluns a dijous) o dos dies alterns setmanals. O bé dilluns i dimecres o dimarts i dijous.
 • Preus:
  • Preu mensual 1 dia a la setmana: 23 €
  • Preu mensual 2 dies a la setmana: 35 €
 • Els no socis de l’entitat hi hauran de sumar un import inicial de 30 € que correspon la quota anual de soci del CETerrassa.
 • Començarem el pròxim 19 de setembre i es farà tots els dilluns, dimarts, dimecres i dijous, excepte els festius. S’enviarà el calendari a tots els interessats.
 • Reunió informativa amb els pares, mares o tutors: dimarts 13 de setembre a les 19.00 h
 • Informació de pagament
  • Primer pagament, a través del formulari adjunt. Correspondrà al mes d’octubre i servirà com a reserva de plaça
  • Els següents pagaments seran domiciliats entres els dies 5 i 10 dels mesos de novembre a juny. (El preu de l’extraescolar es de 207 € anuals 1 dia/setmana i 315 € anuals 2 dies/setmana i es domicilia en 9 mensualitats de 23 € o 35 €)
  • També es pot fer un pagament únic anual corresponent als 9 mesos (aquesta opció facilita la tasca administrativa de l’entitat).

 Si teniu algun dubte, ens el podeu fer arribar al correu: cetextraescolars@gmail.com

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies