Experimentacions

Aplico aquesta paraula al fet de modificar una fotografia d’un objecte amb mitjans informàtics. En aquesta exposició de fotografies sobre flors, fruits, líquens i formes geomètriques diverses, veureu els retocs fets per donar a la imatge una nova visió particular i creativa, no real.

Treballar amb programes de retoc de fotografies em dona la llibertat de presentar una altra visió de l’objecte, jugant amb la deformació virtual del model, amb els canvis de colors, afegint-hi ombres o llums... Sempre, però, treballo a partir de l’original i mai no hi afegeixo cap element formal que no tingui d’origen.
Primer busco el model, l’observo i, amb el programa de retoc, hi aplico les eines que crec més convenients per aconseguir una imatge diferent de la inicial i que em satisfaci. El procés creatiu és continu: vaig modificant els elements de la imatge mentre experimento noves possibilitats.

Vull donar les gràcies al Centre Excursionista de Terrassa per donar-me la possibilitat de mostrar les meves experimentacions al públic en general.

 

Inauguració

Dilluns, 30 de gener de 2023 a les 19.30 h

Galeria d'imatges

Experimentacions

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies