CURSET BASE CAMP 2024: Setmana d’Alta Muntanya


Ja estan aquí els campaments d'estiu del curs d'excursionisme! Des del curs d'excursionisme us volem fer arribar Curset Base Camp: Setmana d’alta muntanya; un projecte d'activitat de lleure pel període d'estiu dirigit a joves nascuts entre el 2007 i 2011. Aquests campaments pretenen ser una continuació de la iniciativa del CET d'oferir activitats per a joves durant el mes de juliol ampliant les activitats i el rang d'edats ofertades.

La iniciativa es presenta com una alternativa a les colònies convencionals, introduint els joves al món de l'alta muntanya a través d'una travessa de 7 dies al Pirineu Aragonès i realitzant activitats que passen des de l'excursionisme i el senderisme, fins a jocs de lleure i formació en muntanya, així com tots els valors que aquesta comporta.


Informació general

  • Dates de la ruta: Dilluns 8 de juliol del 2024  - Diumenge 14 de juliol de 2024.
  • Edats: nascuts /des del 2007 al 2011
  • Places: 30
  • Lloc: Pirineu Aragonès

Calendari d'inscripcions

Inscripcions ja obertes.


Dimecres 3 d’abril: Reunió informativa oberta a tothom a les 20 h al Centre Excursionista de Terrassa.
Més endavant informarem de pròximes reunions.

Per inscriure-us a l’activitat Curset Base Camp: Setmana d’alta muntanya hi ha dues opcions:

  • Passar per la secretaria del centre (de dilluns a divendres de 18 a 20:30 h)
  • Fer-ho a través de la web
  • En tots dos casos és necessari que el jove ompli un seguit de preguntes del següent document PDF i lliurar-lo al centre: Full d'inscripció

 

Preus i pagament

El cost total del campament és de 300€. Cal fer un primer pagament de 150 euros per reservar la vostra plaça en realitzar la inscripció. Les condicions pel segon pagament us les proporcionarem després de la inscripció.

Per qualsevol dubte us animem a assistir a la reunió informativa del dimecres 3 d'abril a les 20h al CET (C/ Sant Llorenç, 10) i no dubteu a contactar el següent correu electrònic pel que calgui o la secretaria del centre.
(cursetcet@gmail.com)

 

Salut i muntanya!

 

 

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies