Campanya de captació de fons

El Centre Excursionista de Terrassa s’enfronta a un nou repte: aconseguir finançament per comprar i instal·lar un ascensor que connecti les quatre plantes de la nova seu social de l’entitat, una demanda històrica dels socis i sòcies que permetria trencar amb les barreres arquitectòniques de l’espai. Per aconseguir-ho, el 16 de maig engeguem una campanya de captació de fons a la plataforma Goteo on, a partir d’aportacions, intentarem arribar a un mínim de 34.200 € en 40 dies. Necessitem l’ajuda de tots i totes per fer-ho realitat!

 

Les obres completes per col·locar l’aparell elevador tindran un pressupost de gairebé 50.000 € i formen part del projecte de reforma i rehabilitació dels Antics Magatzems J. Alegre, situats a tocar de la seu de l’entitat. L’estructura de l’edifici forma part del patrimoni de la ciutat i portava anys en desús. Ara serà part del nou projecte del CET, un espai social de trobada pels amants de la natura i per a qualsevol persona que vulgui apropar-se a la muntanya a través d’activitats, xerrades i exposicions. Una part de les obres consisteix en la creació d’una escala adaptada i en la instal·lació d’un ascensor que permeti l’accés lliure a qualsevol punt del centre, sigui quina sigui la mobilitat de la persona.

Per assolir l’objectiu, el CET ha sol·licitat subvencions a l’Administració Pública i utilitzarà una part de recursos propis, però tot i això necessita les aportacions de socis i de la mateixa ciutadania de Terrassa. Amb la reforma de l’edifici històric, el centre pretén ampliar el seu abast social i obrir les portes a tothom qui vulgui participar de la seva programació, amb un especial interès en la dinamització d’activitats per a infants i joves, amb propostes de lleure i oci per convertir la muntanya en la principal activitat esportiva des d’edats primerenques.

El 16 de maig farem una presentació oficial de la campanya, a les 19 h, a la plaça Vapor Ventalló (davant la seu social), però us fem un avançament d’informació important.

El calendari és la clau

La campanya s’inicia el 16 de maig i en 40 dies hem d’assolir un import mínim de 34.200 €. Arribats a aquest punt, la xifra està assegurada! Però podem continuar la campanya 40 dies més per aconseguir un import òptim que ens permeti fer altres tasques dins la obra.

Ja pots fer la teva aportació en el següent enllaç: goteo.cc/femaccessible

 

Aportar suposa beneficis fiscals

Fer una aportació a la campanya pot suposar que Hisenda et retorni del 35 al 80% de l’import. La solidaritat es valora, ja que pot fer possible una millora històricament demandada per la població i també pot suposar un benefici en la Renda. 

Tant si ets una persona física com una empresa, pots calcular aquí quin import et retorna Hisenda si aportes una quantitat determinada: https://www.goteo.org/calculadora-fiscal

 

Recompenses

A banda dels beneficis fiscals, la teva aportació tindrà una recompensa!

Totes les persones que facin una aportació formaran part d’un mural en una de les parets del centre. El seu nom formarà part de la història del CET, però, a més:

 • 20 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment). 
 • 30 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una consumició al bar de l’Avenc. 
 • 50 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una consumició al bar de l’Avenc. 
 • 70 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i consumició al bar de l’Avenc. 
 • 100 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i consumició al bar de l’Avenc. 
 • 200 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i un xec descompte de 10 € al bar de l’Avenc. 
 • 300 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i un xec descompte de 10 € al bar de l’Avenc. 
 • 400 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i un xec descompte de 20 € al bar de l’Avenc. 
 • 500 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i un sopar per a dues persones al bar-restaurant de l’Avenc. 
 • 1.000 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu i un sopar per a dues persones al bar-restaurant de l’Avenc. 
 • 2.000 € - escull una activitat per participar de franc (depenent de la disponibilitat del moment) i emporta’t una samarreta amb un disseny exclusiu, un sopar per a dues persones al bar-restaurant de l’Avenc i el llibre del Centenari del CET. 

Participa a la campanya de Goteo del CET!

 •  Data inici: des del 16 de maig
 • Data final: 25 de juny

Vols col·laborar?

Entra al projecte de Goteo, selecciona l'aportació que voldries fer i registra't amb el teu correu electrònic i contrasenya. Un cop dona't d'alta l'usuari o usuària, podràs fer el pagament amb targeta bancària o PayPal. És possible fer servir la mateixa targeta bancària o el mateix PayPal per fer dos pagaments diferenciats, però cada persona que faci aportacions ha de tenir un compte d'usuari/a únic a la plataforma. Allà podrà introduir les seves dades fiscals per obtenir els beneficis fiscals en la pròxima Renda.

Fes la teva aportació a
goteo.cc/femaccessible

Les persones que tinguin dificultats per fer el pagament a través de la plataforma, poden apropar-se a la Secretaria del Centre Excursionista de Terrassa per rebre assessorament. De dilluns a divendres, de 18 a 21 hores.

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies