Comissió campanya de captació de fons

Com molts ja sabeu, el CET està preparant una campanya de captació de fons per cercar els prop de 50.000 € que es necessiten per iniciar l'obra de l'ascensor. Aquest és un punt clau per complir la normativa a la qual estan obligats els locals oberts al públic en matèria d'accessibilitat.

Per engegar la campanya necessitem un equip de socis i sòcies que puguin sumar aportant les seves idees i iniciatives per tal d'arribar al nostre objectiu econòmic.
 
Està previst que durant la campanya es faran diferents actes de promoció que caldrà coordinar i potenciar-ne la comunicació.
 
Per aquest motiu, us encoratgem a apuntar-vos a la Comissió de la campanya de captació de fons, ja que ens agradaria engegar aquest projecte al febrer.
 
En principi pensem que aquest grup de persones ens haurem de reunir aproximadament un cop per setmana durant els mesos de gener i febrer per tal de pensar diferents actuacions, crear activitats de difusió i, un cop engegada la campanya fer-ne el seguiment i l'avaluació.
 
Us hi esperem!

Activitats relacionades

Actualitat

19/02/2024

Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia en l’Esport

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies