Alaska, la darrera frontera

El terrassenc Jordi Chamagué i Sans, membre del CET i de les seccions de Fotografia i Ciències Naturals i, també, d’entitats fotogràfiques i de natura d’àmbit català i estatal, ens porta a Alaska amb aquesta exposició de fotografies en la qual combina el que més cerca en la fotografia: viatges i natura.

Des de terra, mar i aire aconsegueix captar els paisatges, la fauna i la flora estivals de l’estat americà d’Alaska, anomenat pels americans la darrera frontera.

El 1867, William H. Seward, secretari d’estat dels Estats Units, va comprar per 7.200.000 $ la península d'Alaska al tsar Alexandre II, en un moment en què l’imperi rus tenia dificultats econòmiques,

Tenint com a referència, una vegada més, els viatges del segle passat del dr. Arias, amb uns companys de viatge formidables i organitzat per una agència especialitzada, veurem d’una forma directa en les fotos exposades tot allò que ens pot haver arribat pels documentals i alguna cosa més.

 

Galeria d'imatges

Alaska, la darrera frontera

Activitats relacionades

Actualitat

19/02/2024

Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia en l’Esport

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies