Muntanya inclusiva

Aquesta vocalia neix amb la vocació de snsibilitzar a la població a través de la participació en activitats de muntanyisme inclusiu, en les quals hi participen persones amb funcionalitats diverses i persones que faran de guies.
 
S'utilitzarà la tècnica de la barra direccional. La barra direccional és un bastó d'uns 3 metres on es col·loquen tres persones en fila subjectant-la pel mateix costat. Els guies van col·locats als extrems de la barra i al mig l'ocupa la persona que pot ser cega o amb limitacions en la visió. L'objectiu és que el guia vagi marcant el camí que cal seguir, mentre que la persona que ocupa l'últim lloc dona estabilitat al conjunt, per tal que la persona cega pugui adaptar-se a les irregularitats del terreny amb una certa garantia d'èxit.
 
Es tracta d'experiències molt interessants que realitzarem acompanyats per persones expertes en guiatge amb cecs ni ens les quals donarem l'oportunitat a diferents col·lectius de gaudir de la muntanya.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies