Tenim Cet de sang

dijous, 21 de setembre del 2023

Tenim Cet de sang

No, no és que ens hàgim tornat vampirs de cop i volta o que ignorem el llegat del mestre Fabra. El que passa és que des del Centre Excursionista i el Banc de Sang i Teixits de Terrassa volem reivindicar l’altruisme i la solidaritat, principis intrínsecs de l’excursionisme, mitjançant una campanya de donació de sang entre els dies 2 i 7 d’octubre d’enguany.

Sabem que hi ha motius de pes que impediran que alguns socis i sòcies puguin participar en aquesta iniciativa. Motius de pes, perquè cal que peseu més de 50 quilos per donar sang, i motius d’edat, ja que els més grans de 70 anys i els menors de 18 quedeu exclosos de la donació.

Ara bé, teniu altres maneres de participar-hi: podeu cercar algú que us substitueixi. Convenceu un net, una neboda, una tieta o el peixater de la cantonada per a fer-ho per vosaltres i així donareu visibilitat a la nostra entitat per una molt bona causa.

Animeu-vos i participeu-hi, una petita punxada pot servir per a salvar una vida.

Ben aviat rebreu més informació.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies