Tancament 75 campament

dijous, 21 de setembre del 2023

Tancament 75 campament

Un cop tornats a les rutines del curs, fem balanç del campament d’enguany. Tant els campistes, com l’organització i la junta del CET, fem una valoració molt positiva del 75è Campament Social d’Alta Muntanya.

La localització va permetre tornar a fer ascensions als 4000 metres, van ser molts els i les campistes de totes les edats que van pujar el Gran Paradiso. A més, es van fer excursions de tots els nivells marcades per les impactants vistes de diversos massissos alpins i un entorn natural molt ric en fauna, flora i cursos d’aigua.

La Festa Major va ser tot un èxit i va comptar amb la participació de petits i grans, l’Artur va conduir el foc de camp amb els habituals tocs d’humor, vam comptar amb actuacions diverses; danses, cançons… i es va amanir tot plegat amb el rom cremat que va preparar el Macareno. Els i les joves van muntar una gimcana per als infants, vam gaudir del ball de plaça liderat per la Dalia i dels castells capitanejats amb expertesa. El dinar va agrupar a tothom en llargues taules per compartir un àpat tranquil on, per un dia, no hi era tan present la inquietut per planificar la següent aventura. 

Va ser un campament marcat pel relleu en l’organització i també a la cuina. L’equip del Lluís va fer una ràpida adaptació a les condicions i necessitats tan excepcionals. Entre tots/es vam solventar alguns problemes de proveiment. A vegades es fa difícil combinar una localització tan atractiva per gaudir de la muntanya amb l’accessibilitat dels proveïdors per una cuina que va arribar a servir tres àpats al dia a més de 170 començals. Cal agrair a totes les persones que van fer possible que el menjar arribés a taula.

Per últim, destacar la col·laboració entre campistes, la comprensió dels petits entrebancs amb els que l’organització es va anar trobant, el suport a les diverses tasques col·lectives i la gran quantitat d’activitats compartides. Com diu el seu nom, el Campament es viu a l’alta muntanya però sens dubte té el valor afegit de ser una activitat “Social” que compartim una bona colla de membres del CET.

Veure la imatge en alta resolució

Aprofitem per dir-vos que des del CET s’està organitzant un acte commemoratiu del 75è aniversari del Campament, una trobada entre campistes de tots els temps on compartir records, anècdotes, reptes, imatges… Estigueu atents a les xarxes!

I recordeu que queden unes quantes samarretes del 75è aniversari, les podeu trobar a la secretaria del CET i també es podran adquirir a la Diada de germanor del proper 1 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies