Recordatori de les fases de construcció de l'ampliació de la seu social de l'entitat

dijous, 25 de maig del 2023

Recordatori de les fases de construcció de l'ampliació de la seu social de l'entitat

La Junta directiva del Centre Excursionista de Terrassa creu oportú recordar les condicions de finançament i d'execució de les tres fases de les obres de l'ampliació de la nostra seu social, tal i com van ser aprovades el 13 d’abril de 2021 a l’Assemblea General Ordinària celebrada al Cinema Catalunya i on es va decidir la compra de l'edifici propietat de l’Arxiu Tobella del carrer Sant Llorenç. adjacent a la nostra seu:

  • 1a fase: arranjament de la planta baixa del nou edifici per convertir-lo en un bar restaurant. Les despeses d’aquestes obres corren a compte del llogater/explotador del negoci.

  • 2a fase: instal.lació d’un ascensor i una nova escala a la seu actual per tal de complir la normativa municipal i fer-lo accessible a tothom. El finançament d’aquesta fase s’ha de cobrir amb subvencions i captació de fons mitjançant una campanya de micromecenatge i donacions. Tanmateix, sembla que en el moment actual no podrem comptar gaire amb el suport de les institucions.

  • 3a fase: ampliació de la seu social segons el projecte públicament exposat i finançada amb fons propis.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies