Punt permanent de recollida de material de muntanya per a adults i infants

dilluns, 02 de gener del 2023

Punt permanent de recollida de material de muntanya per a adults i infants

Tens una motxilla, un paravent, un frontal, un arnès, uns pantalons, un forro polar, un piolet, uns grampons, unes botes, esquís… qualsevol material de muntanya que ja no utilitzes?

Doncs nosaltres volem que no ho llencis a les escombraries, fem-lo infinit! Et proposem que li donis una segona oportunitat, o potser una tercera. 

Tu decideixes què faràs amb el material de muntanya que portis…. Si vols donar-lo o si prefereixes intercanviar-lo per un altre material que tu necessitis amb les mateixes característiques.

Aquesta activitat la fem sense cap ànim de lucre. L’objectiu del CETerrassa és, d'una banda, fomentar l'intercanvi de material i, també, disposar d’un banc de material que pugui ser utilitzat per a adults i infants que no disposen del material necessari per a participar en alguna de les nostres activitats.

Com a entitat, creiem en els valors de l’excursionista i del col·lectiu de les persones que realitzem qualsevol esport de muntanya. 

Recollida cada dia, de dilluns a divendres, de 18.00 a 21.00 h a Secretaria

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies