Manifest en defensa de la democràcia

divendres, 26 de maig del 2023

Manifest en defensa de la democràcia

Els membres de la Junta Directiva, en nom i representació del Centre Excursionista de Terrassa, volem manifestar en relació a les eleccions del proper 28 de maig, la nostra tristesa, indignació i enuig pel fet que enmig de les formacions polítiques democràtiques, s’ hi escoli una organització d’extrema dreta amb total impunitat.

El Centre Excursionista de Terrassa, una entitat esportiva, social i cultural, amb uns estatuts en els quals expressa com a  màxima el dret de totes les persones a formar part de la nostra societat, no pot quedar impassible quan es permet que una organització anomenada VOX entri dins les nostres cases amb una sèrie de proclames del tot antidemocràtiques i anti humanistes, amb clares arrels feixistes i xovinistes i demostrant una desafecció putrefacta a la nostra cultura.

No quedarem inactius i, en conseqüència, instem a tota la família política i a la societat democràtica que ens unim fent font comú per tal d'eviar que les ignomínies d’aquestes persones afectin la convivència de la nostra societat. El Centre Excursionista de Terrassa és una entitat apolítica. Tanmateix, entenem la política com a un instrument que vehicula el pensament dels individus que conformen una societat democràtica.

És per tots aquests motius que decidim fer públic aquest manifest.

Persones de totes les provinences i cultures, de qualsevol condició social i gènere, us estimeu i convisqueu amb qui més us plagui, sapigueu que sempre tindreu obertes les portes de la nostra entitat!

Que la VEU de tots junts apagui la seva VOX!

Deixa el teu comentari!

En fer ús d'aquest formulari de contacte accepto la Política de Privadesa de l'associació.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies