Canvis en la gestió de la Biblioteca - Arxiu del centre Excursionista de Terrassa

dimarts, 01 d'agost del 2023

Canvis en la gestió de la Biblioteca - Arxiu del centre Excursionista de Terrassa

A partir del mes de setembre hi haurà canvis en la gestió de la Biblioteca - Arxiu del Centre. També en els horaris d'atenció al públic.

El nou responsable del servei de Biblioteca serà en David Hernández Hernández, prou conegut en el Centre Excursionista. En David és un gran coneixedor i estudiós de parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Entre d'altres, és autor dels bolgs http://barraquesdevacarisses.blogspot.com/ i del http://amagatallsdesantllorenc.blogspot.com/, ha col·laborat amb diversos articles a l'ARXIV del CET i està dotat d'un gran coneixement, mètode i rigor per la tasca que passarà a desenvolupar.

En Martí Puig, el fins ara responsable del servei i a qui agraïm la feina feta, la dedicació i el talent que hi ha esmerçat, no se'n desvincula del tot i, a banda d'estar disponible per ajudar el David a fer-se seu aquest espai, manté el compromís de mantenir el visor de llibres de registre.

Amb aquesta nova incorporació, doncs, el servei en surt reforçat.

A partir d'ara també canviarà l'horari d'atenció al públic que passarà a ser els dimarts de 18.00 a 21.00 h

Deixa el teu comentari!

En fer ús d'aquest formulari de contacte accepto la Política de Privadesa de l'associació.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies