Calendari 2023

dijous, 20 d'octubre' del 2022

Calendari 2023

S'acaba el 2022 i això significa que el 2023 ja truca a la porta. Com cada any, des del CET volem fer un calendari amb fotografies aportades per les diferents seccions que il·lustrin les activitats i valors de la nostra entitat. Fotografies d'Excursionisme, Alpinisme, Marxa nòrdica, Muntanya inclusiva, Espeleologia, Paisatges, Plantes, Animals, Esquí, BTT... totes seran benvingudes i totes seran avaluades per la secció de Fotografia que és qui farà la tria definitiva de les imatges que finalment sortiran al calendari.

Recordeu, les fotografies han d'anar impreses a una mida de 31x22 cm la qual cosa significa que han de complir les següents condicions:

  • Format: JPG, TIF o RAW
  • Orientació: horitzontal
  • Mida: mímin 3000x2000 píxels
  • Espai de color: preferiblement Adobe RGB
  • Al correu indiqueu-hi el vostre nom, la Secció o grup d'activitats que representa i la ubicació on ha estat feta la fotografia.

No perdeu aquesta oportunitat i pengeu la vostra fotografia a casa de tots els socis i sòcies del Centre Excursionista de Terrassa. Envieu-les abans del 12 de novembre al correu centre@ce-terrassa.cat

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies