Cafès Científics a Terrassa

Aquest mes d’Octubre, coincidint amb l’inici de curs, presentem els «Cafès Científics» a Terrassa, una iniciativa en la qual participen deu entitats locals que es dediquen a la recerca i a la seva divulgació i que té com a objectiu posar en contacte el gran públic amb experts de diferents àmbits de la ciència.

dimecres, 12 d'octubre' del 2022

Cafès Científics a Terrassa

LEITAT (technologycal center), l'Agrupació Astronòmica de Terrassa, l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT), l’Assemblea Ecologista La Paparola, Eixarcolant, el Museu de la Ciencia i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), el Grup de Recerca AFIN de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Càtedra UNESCO de sostenibilitat, l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) i el Centre Excursionista de Terrassa (CET) inicien, amb molta il·lusió, la primera edició del programa de Cafès Científics a Terrassa.

L’objectiu dels Cafès Científics és oferir als ciutadans i ciutadanes la possibilitat de parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics i amb un expert de referència. L’espai escollit per a aquesta conversa entre ciència i societat ha estat el Bar del Centre Excursionista de Terrassa.

D’octubre a juny, un dijous al mes, a dos quarts de vuit de la tarda, cadascuna de les entitats organitzadores que fan recerca en ciència, o que tenen com un dels seus objectius afavorir el coneixement de la ciència i dels seus resultats, iniciarà una conversa al voltant d'un tema d’actualitat. La persona convidada exposarà breument el tema i establirà un diàleg amb els assistents que poden plantejar dubtes i reflexions pròpies.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica que se celebra a molts llocs del món i que té com a objectiu estimular la conversa i l’esperit crític, debatre, interactuar i dialogar fora de l'entorn acadèmic. Des de l’organització dels Cafès Científics de Terrassa estem treballant per ser adherits a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Les sessions dels Cafès Científics se celebren l’últim dijous de cada mes, a les 19.30 h de la tarda, al Bar del Centre Excursionista de Terrassa (carrer Sant Llorenç 10, Terrassa). L’entrada és gratuïta i la participació oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies