Presentació de la novel·la 'Busca'm en el sotabosc'

Busca'm en el sotabosc és la segona novel·la de David Gonzalez Resbier, que ha estat publicada per Onada Edicions.

La Vinyet, una jove dinàmica que queda atrapada per la descoberta d’una curiosa i enigmàtica forma de vida.
El Genís, un jove esportista colpit pels abusos sexuals i una relació familiar convulsa que el porten cap a un destí incert.
Dos personatges que no deixen indiferent ningú, ens acompanyen en un trepidant relat biogràfic del seu turbulent passat. Una barreja de mons separats, i units a la vegada, amb el sotabosc d’espectador: captiu, profund, ple d’entranyes i secrets.
Busca’m en el sotabosc és la narració d’uns fets atemporals on l’atzar juga el seu paper, atrapant-nos per una trama farcida d’acció, misteri, ira i amor, amb un final inesperat.

 

El David neix a Barcelona l’any 1975 i ha viscut sempre al Vallès. Casat, pare de dues filles. Als quinze anys combina estudis de batxillerat amb el treball a l’emblemàtica i ja desapareguda Llibreria Grau de Terrassa, on passa moltes hores descobrint i posant endreç a infinites piles de llibres. Allí es relaciona amb lectors i escriptors, que l’inspiren primer en la poesia i després en la narrativa. Col·lecciona literatura de muntanya i és un apassionat de la natura i el món rural. Li agrada l’esport i descobrir l’entorn tot corrent. El 2019 publica la seva primera novel·la de ficció Olor de rural.

Data de la presentació

Dijous 11 d'abril a les 19:30 h

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies