LXXXII Concurs fotogràfic

OBJECTIU

El concurs de fotografia del Centre Excursionista de Terrassa pretén fomentar la pràctica de la fotografia en tots els seus vessants, però especialment la fotografia de la natura, de la muntanya i de les activitats que són pròpies de la nostra entitat.

PARTICIPANTS

La inscripció és gratuïta i oberta a qualsevol persona, aficionada o professional, excepte els responsables de l’organització del concurs.

CATEGORIES

A - Àngel Casanovas: a la millor col·lecció de 3 fotografies amb unitat temàtica.
B - Muntanya: a les millors fotografies de paisatge o activitat esportiva realitzada a la muntanya.
C - Fauna i flora: a les millors fotografies en les quals els animals o les plantes siguin els protagonistes indiscutibles.
D - Tema lliure: a les millors fotografies que no encaixin en les categories anteriors.
E - 1r classificat soci del CET: participaran en aquesta categoria els socis de l’entitat que no hagin estat premiats en cap de les categories anteriors.

TERMINI D’ADMISSIÓ

Del dilluns 3 d’octubre de 2022 al divendres 4 de novembre de 2022.

INSCRIPCIÓ

Enviar les fotografies a l’adreça de correu electrònic: concurs.foto.CET@gmail.com.

INSTRUCCIONS I NORMATIVA

  • El nom de les fotografies ha de començar per la lletra corresponent a la categoria en la qual es vol participar seguida del pseudònim de l’autor. La resta del nom de l’arxiu es lliure.
  • En el cos del missatge cal que hi indiqueu el vostre nom, el vostre pseudònim, un telèfon de contacte i la vostra adreça postal. A més, per a cada fotografia que presenteu, caldrà que indiqueu el nom de l’arxiu i el títol de la fotografia o de la sèrie fotogràfica.
  • Només s’admetran a concurs fotografies inèdites, és a dir, aquelles que no s’hagin presentat ni premiat en altres concursos.
  • Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies per categoria però només optarà a un únic premi.

Podeu enviar els vostres dubtes a l’adreça de correu electrònic del concurs: concurs.foto.CET@gmail.com.

FORMAT

Les fotografies s’han de presentar en format JPEG amb una mida mínima de 3.000 píxels pel costat més llarg i un pes màxim de fitxer de 8 MB. S’admeten fotografies en color i en blanc i negre, amb totes les seves variants.

EXPOSICIÓ

Un dels objectius del concurs és organitzar una exposició amb les fotografies guanyadores i les que hagin obtingut la menció especial. Aquesta exposició es durà a terme a la sala Àngel Casanovas del CET del 12 de desembre de 2022 al 26 de gener de 2023.

DRETS D’AUTOR

Els autors són els únics propietaris dels drets de les seves fotografies i només cedeixen els drets d’exhibició i publicació de les imatges que presenten per a temes relacionats amb aquest concurs.

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies