Generació electron

GENERACIÓ ELECTRON és un homenatge a una generació d’espeleòlegs catalans que van continuar el llegat dels pioners. Aquesta generació va viure moments únics que van marcar la història de l’espeleologia a Catalunya. El documental explora les seves vivències i les seves aportacions que van ser decisives per a l’evolució de la disciplina.

Una de les característiques distintives d’aquesta etapa era la utilització de les escales “Electron”, un tipus d’escales especialitzades per a la pràctica de l’espeleologia que, fabricades de metall lleuger, van permetre a molts joves iniciar-se durant els anys 60 i 70 del segle passat.

GENERACIÓ ELECTRON no només és un tribut a aquesta generació excepcional, sinó que també és una font d’inspiració per a les generacions futures d’espeleòlegs.

El documental destaca la importància de la innovació, la dedicació i la passió per la natura i la recerca, i com aquestes qualitats van conduir a grans fites en l’espeleologia.

La Secció d'Investigacions Subterrànies del Centre Excursionista presenta aquest documental amb la participació del seu autor i productor Marc Navarro Moratona.

Més informació a: www.generacioelectron.com

Tradicional festa de la SIS del CET

Aquest acte significarà la clausura de les activitats de la secció per a aquest curs i l'acabarem amb un sopar a l'Avenc, el bar-restaurant del Centre Excursionista de Terrassa.

Per reservar plaça per al sopar poseu-vos en contacte amb la Secció.

 

Tradicional festa de la SIS del CET

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies