Esplai matinal d'agost 2024

Proposta al mes d'agost del Centre Excursionista de Terrassa per a nois i noies d’entre 5 i 12 anys (nascuts entre 2019 i 2012 inclosos).

A l’estiu no et quedis a casa!

Fidels als nostres valors, oferim una alternativa a l’oci convencional que transmet tots els valors de la muntanya i de la natura a través d’un seguit d’activitats de lleure divertides i molt variades! Jocs, activitats d’orientació, tallers de natura, jocs d’aigua, gimcanes multiesportives i moltes sorpreses mes!

Des del Centre Excursionista, engeguem aquesta proposta perquè donem importància a què els infants, durant el mes d’agost, no es quedin a casa!

Setmanes de l'Esplai matinal

  • Primera setmana:1 i 2 d'agost 
  • Segona setmana: del 5 al 9 d’agost
  • Tercera setmana: del 19 al 23 d’agost
  • Quarta setmana: del 26 al 29 d’agost
24 places per setmana

Horari

L’horari de l’espai és de 9.00 a 13.00 h. En cas que estigueu interessats en el servei de matiners, de 8.00 a 9.00 h, poseu-vos en contacte amb secretaria Secretaria.

Preus

El preu per a la participació a l’espai és de 50 € per setmana en l'horari del casal de 9.00 a 13.00 h.

Important: Mínim per setmana 15 participants. El Centre Excursionista de Terrassa retornarà l’import complet en cas de no arribar al mínim d’inscrits.

Contacte

Si teniu algun dubte, ens el podeu fer arribar al correu: direcciotecnica@ce-terrassa.cat

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies