Esplai matinal d'agost 2023

Proposta d’estiu del Centre excursionista de Terrassa per a nois i noies d’entre 5 i 12 anys (nascuts entre 2018 i 2011 inclosos).

A l’estiu no et quedis a casa!

Fidels als nostres valors, oferim una alternativa a l’oci convencional que transmet tots els valors de la muntanya i de la natura a través d’un seguit d’activitats de lleure divertides i molt variades! Jocs, activitats d’orientació, tallers de natura, jocs d’aigua, gimcanes multiesportives i moltes sorpreses mes!

Des del Centre Excursionista, engeguem aquesta proposta perquè donem importància a què els infants, durant el mes d’agost, no es quedin a casa!

 

Setmanes del casal

  • Primera setmana: del 31 de juliol al 4 d’agost
  • Segona setmana: del 7 a l'11 d’agost
  • Tercera setmana: del 14 al 18 d’agost
  • Quarta setmana: del 21 al 25 d’agost
  • Cinquena setmana: del 28 d’agost a l'1 de setembre

24 places per setmana

 

Horari

L’horari de l’espai és de 9.00 a 13.00 h. En cas que estigueu interessats en el servei de matiners, de 8.00 a 9.00 h, o en els dinars o en l’horari de tarda poseu-vos en contacte amb Secretaria perquè farem una llista per arribar a un mínim d’assistència que justifiqui l’increment horari.

 

Preus

El preu per a la participació a l’espai és de 50 € per setmana en l'horari del casal de 9.00 a 13.00 h.

En cas que es decideixi ampliar l'horari es comunicaran els nous prus als interessats

En cas que alguna família necessiti fraccionar el pagament, si us plau, poseu-vos en contacte amb Secretaria qualsevol dia feiner de 18.00 a 21.00 h, presencialment o bé al telèfon 93 788 30 30

Important: Minimper setmana 15 participants. El Centre Excursionista de Terrassa retornarà l’import complet en cas de no arribar al mínim d’inscrits.

Contacte

Si teniu algun dubte, ens el podeu fer arribar al correu:

direcciotecnica@ce-terrassa.cat

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies