El Gran Joc de Viladecavalls 2022

El GRAN JOC és una prova per equips, creada amb l’objectiu de promoure el lleure i l’esport en el poble de Viladecavalls. Està promogut pels Kames Kids del Centre Excursionista Terrassa, dins els actes de Festa Major organitzats per l’Ajuntament de Viladecavalls.

Detalls de l'activitat

 1. El joc consisteix a trobar pistes amagades i superar proves d’habilitats diverses.
 2. Els equips han d’estar formats per un mínim de 3 i un màxim de 4 persones. La participació està oberta a totes les edats. S’estableixen 4 categories segons l’edat de la persona més
  jove de l’equip:
  • ADULTS: tots els membres tenen 16 anys o més (fins a 2006)
  • JOVES: tots els membres entre 12 i 15 anys (de 2007 a 2010)
  • FAMILIAR*: mínim de 2 membres menors de 12 anys (2011 a 2014 inclosos)
  • PETITS*: hi ha un o més membres nascuts el 2015 o després.
   *En les 2 últimes categories hi ha d’haver mínim un major de 18 anys en l’equip
 3. La inscripció és gratuïta. S’estableix un màxim de 40 equips, els quals hauran d’inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu a peu de pàgina, màxim el diumenge 10 de juliol a les 23 h. S’acceptaran inscripcions presencials el mateix dia només si no s’arriba al màxim d’equips. Obsequi gratuït per a tots els participants
 4. Es requereix tenir instal·lada una aplicació al telèfon mòbil que pugui llegir codis QR. No hi ha limitació en el nombre de telèfons per equip.
 5. La sortida/arribada serà puntual a les 19 h a la plaça de la masia de Can Turu, darrera la Biblioteca (https://maps.app.goo.gl/buCdo66UMX8umgp9A). Tots els membres de cada equip han de passar entre les 18.00 i les 18.45 h pel punt de control de sortida per fer el registre de l’equip. A les 18.45 h es farà un brífing explicatiu d’obligada assistència.
 6. Els equips tindran 1h 15m per fer el màxim de proves. La sortida serà esglaonada i s’indicarà a cada equip el primer lloc on pot sumar punts.
 7. Es facilitarà un mapa base per cada equip i una fitxa on poder segellar la superació de les diferents proves, amb instruccions dels llocs on es poden aconseguir punts.
 8. L’obtenció dels punts és a partir de localitzar o fer proves, les quals poden tenir puntuació diferent segons la dificultat de trobar-la o superar-la. No existeix cap ordre de les proves;
  cada equip ha de decidir l’estratègia a seguir per obtenir el màxim de punts dins el temps establert.
 9. Per obtenir els punts de cada prova o lloc localitzat és imprescindible que l’equip faci una “selfie” on surtin tots els membres del grup, que se’ls demanarà en el cas de ser equip
  guanyador.
 10. Per cada minut que passi del temps màxim indicat es restarà un punt a l’equip que no estigui present al lloc de sortida/arribada.
 11. Els equips podran anar acompanyats per altres persones, sense poder ajudar/participar en les proves. En cas de fer-ho, l’equip podria ser desqualificat.
 12. Els participants menors d’edat hauran de portar una autorització signada per part del pare/mare/tutor legal.
 13. Està prohibit l’ús de qualsevol mitjà motoritzat o rodat (no es poden utilitzar bicicletes, patinets…) L’equip serà desqualificat en cas d’utilitzar-ne. L’equip que manipuli qualsevol prova serà desqualificat. Hi haurà persones que vetllaran pel control i bon fer del Joc.
 14. Tots els participants rebran avituallament líquid (aigua, o refresc) i sòlid (fruita) en finalitzar la prova per haver participat. Premis:
  1. al primer equip de cada categoria que aconsegueixi més punts
  2. a l’equip que vagi millor conjuntat/disfressat.
   Els 5 equips guanyadors, rebran una entrada per a 4 persones al Parc d’Aventura Les Deus (www.lesdeusaventura.cat) + accés al circuit Sensacions. Entrega de premis a les 21 h.
 15. En formalitzar la inscripció, tots els membres dels equips accepten aquest reglament.
 16. L’organització del Gran Joc de Viladecavalls declina qualsevol responsabilitat vers accidents fortuïts patits pels participants mentre duri l’activitat. Es demana màxima precaució per realitzar-se el Joc amb trànsit obert.
Tots els menors que participin al Gran Joc han de portar una autorització signada per la mare, el pare o els tutor o tutora. La podeu descarregar al següent botó, imprimir-la i entregar-la al control de sortida.

Activitats relacionades

Actualitat

9/07/2024

Nou conveni per a la publicació del fons de llibres de registre d'escalada del Parc Natural

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies