Diada de germanor 2023

Un cop més, els que estimem la nostra entitat, el Centre Excursionista de Terrassa, celebrarem la nostra Diada de Germanor. Ens trobarem a la masia de ca n'Amat de les Farines, a la serra de Galliners, al voltant d’una taula i amb les persones amb qui compartim la passió per la muntanya, el coneixement de la natura o la cultura del nostre país.

Com cada any, tindrem l’oportunitat de conèixer les activitats de totes les seccions del Centre: senderisme, espeleologia, escalada, fotografia, bicicleta de muntanya, ciències naturals, marxa nòrdica, infantil i juvenil…, perquè organitzaran activitats per a tothom.

Guarda’t aquesta data i vine. Si no, te’n penediràs!

Programa

 • 8.30 h Sortida dels autocars, des de l’estació del Nord,
 • 9.00 h Esmorzar a ca n'Amat de les Farines
 • 9.30 h Inici de les activitats programades
 • 13.30 h Inici dels preparatius per al dinar de Germanor
 • 14.00 h Arrossada popular
 • 15.00 h Inici de les activitats de la tarda
 • 16.30 a 17.00 h Sortida dels autocars a Terrassa

Atenció!

Recordeu que, com cada any, per al dinar cal que porteu els vostres plats i coberts

Programa

Activitats

Senderisme:

Ruta circular des de la masia de ca n’Amat de les Farines que transcorre per la Serra de Galliners i els boscos de can Viver, entre Terrassa, Rubí, Sant Quirze y Sabadell.

Itinerari: masia ca n’Amat de les Farines, camí de la Serra, serra de ca n’Amat, camí dels Monjos, serra de Galliners, mirador del Pujol Blanc, mirador de can Barnola, can Barata, granja de Sant Feliuet, can Ferran, Sant Feliuet de Vilamilans (estil preromànic, segle X), boscos de can Viver, barranc dels Àlbers i ca n’Amat de les Farines.
Dificultat tècnica: Fàcil
Distància: 9,630 km

 

Botànica:

Aquest any la secció a programat una petita caminada pel Barranc dels Àlbers per veure la vegetació de ribera i identificar‐ne algunes espècies. Començarem l’activitat a les 9,30 i abans de les 13 ja tornarem a ser a la masia de Can Amat de les Farines. És una excursió curta, no arriba als 3 km i amb poc desnivell (70 m). Tothom hi es convidat.

 

Ornitologia:

Ruta d'observació d'ocells a la Serra de Galliners coincidint amb el dia mundial dels ocells.

 

Bicicleta:

Ens trobarem a les 8.30 h al costat de l’olivera que hi ha entre el Don Candido i la benzinera per dirigir‐nos a ca n'Amat de les Farines a fer un esmorzar “fast”. D'aquí sortirem prests a fer una volta per la serra de Galliners, pedalant per indrets coneguts (com ara el Camí dels Monjos) i d’altres potser no tant (com ara un tram de la via Verda del Vallès). Un cop acabada la festa podeu optar per tornar a Terrassa amb una curta i agradable pedalada o bé agafar el tren a Les Fonts fins a l’estació que més us convingui. En total seran uns 27 quilòmetres molt variats, amb uns 450 metres de desnivell, amb algun corriol, algun tram d’asfalt, molta pista, i una pujadeta cap al final que ens farà agafar gana i set per al dinar. Animeu‐vos!

https://ca.wikiloc.com/rutes‐btt/ddg‐147347484

 

Cultura:

Sobretaula amb Terrassa Glosa.

 

SIS:

Els de la SIS farem la visita guiada pels germans Badiella a les coves de la torre negra. La sortida serà a les 9h des de el parking de la masia.

https://chat.whatsapp.com/I0mCAyxoluh7lCur3tcS4B

 

Desplaçaments

Des del Centre us encoratgem a fer servir els autocars per raons ambientals (reducció d’emissions i de soroll ambiental) i per raons pràctiques: ca n'Amat de les Farines no és un mas preparat per rebre una gran quantitat de vehicles. Malgrat tot, també podeu venir a la nostra Diada amb vehicle privat.

 • AUTOCARS: 8.30 h Sortida dels autocars, des de l’estació del Nord
 • Vehicle privat: 9.00 h ca n'Amat de les Farines

Preus

 • Autocar: 3 €
 • Participació a la Diada:
  • Adults: 10 €
  • Menors de 14 anys: 5 €
  • de 0 a 3 anys: gratuït

Què inclou el preu:

 • Esmorzar (Coca i xocolata)
 • Dinar ( Arròs / fideuada, aigua, pa i vi)

Recordeu que el Centre Excursionista de Terrassa aportarà l’arròs o fideuada, aigua pa i vi. I que per mantenir la nostra tradició, cadascú porta alguna cosa (truita de patates, entrants, amanides…) per picar i compartir amb els companys de taula abans de l’arrossada.

Galeria d'imatges

Diada de germanor 2023

Activitats relacionades

Actualitat

19/02/2024

Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia en l’Esport

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies