Com parlar de sexualitat amb infants? Una aproximació des de la recerca antropològica

Nova edició dels Cafès Científics. En aquesta ocasió la Dra. Estel Malgosa ens qüestionarà COM PARLAR DE SEXUALITAT AMB INFANTS? UNA APROXIMACIÓ DES DE LA RECERCA ANTROPOLÒGICA.

L'Estel és experta en antropologia social i cultural. Membre d'AFIN Barcelona, grup de recerca inter-universitària, interdisciplinar, multidisciplinar i internacional en Ciències Socials, Humanitats i Ciències de la Salut.

L'objectiu dels Cafès Científics és oferir als ciutadans i ciutadanes la possibilitat de parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics, amb un expert de referència. 

La persona convidada exposarà breument el tema i establirà un diàleg amb els assistents que poden plantejar dubtes i reflexions pròpies.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica que se celebra a molts llocs del món i que té com a objectiu estimular la conversa i l'esperit crític, debatre, interactuar i dialogar fora de l'entorn acadèmic.   

 

Organitza: ADENC i Centre Excursionista de Terrassa

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies